miércoles, 6 de febrero de 2013

Orellas, filloas e postres típicos de Entroido para concluir o curso de cociña

As clases foron impartidas polo cociñeiro Manuel Iglesias Vieites.


Haberá unha nova edición do curso no que o prazo de inscrición remata o 8 de febreiro

Esta semana concluiron as clases do curso de cociña que o Concello de Ordes viña realizando cada semana dende hai varios meses. Peixes, carnes, verduras, legumes e receitas con moitos máis ingredientes foron as que aprenderon a elaborar todas as asistentes. 

En consonancia con esta época do ano e para non perder as tradicións culinarias as filloas, as orellas e outros postres típicos do Entroido foron os protagonistas da última xornada. 

Novos cursos
Tal é o éxito destas clases, impartidas polo cociñeiro Manuel Iglesias Vieites, que o Concello de Ordes xa ten convocada a realización dun novo curso de cociña dentro de seu circuito cultural e deportivo. 

Os interesados deben ter ben en conta que o prazo de inscrición rematará o vindeiro venres 8 de febreiro.

*